Aston Martin átigazolási kérvény, Hamilton remek teljesítménye – friss F1 hírek

Aston Martin átigazolási kérvény, Hamilton remek teljesítménye – friss F1 hírek
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Nem hagyja annyiban Alonso sanghaji büntetését az Aston, Hamiltonék zöldre színezték az Empire State Buildinget, óvatos az Audi: a nap hírei egy helyen.

Az Adrian Newey Red Bulltól való távozásáról szóló pletykák egyelőre nem valósultak meg, a bejelentés később várható. Az Aston Martin felülvizsgálati kérelmet nyújtott be Fernando Alonso büntetése miatt, az érintett felek egyeztetnek a további lépésekről. Lando Norris bemozdulása miatt változtak a rajtkiugrás szabályai az F1-ben.

A Mercedes és a WhatsApp együttműködése keretében a New York-i Empire State Building zöld színben pompázott. Toto Wolff szerint Lewis Hamilton profi módon viselkedik a ferraris átigazolás óta. Max Verstappen tárgyalása a Mercedesnél lehetőséget nyújthat a váltásra.

Andrea Kimi Antonelli Imolában készül az F1-re a jelenlegi szabályrendszer szerinti 2022-es géppel. Az Audi/Sauber vezérigazgatója szerint előnyben vannak a jelenlegi motorgyártók. A Honda azt állítja, hogy a motorprojektjük a tervezett ütemben halad. A Netflix megmutatta az első trailert a Senna című fikciós minisorozathoz, 30 évvel Ayrton Senna halála után.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések